De Kroon metaal produceert metalen(brandwerend) ramen en deuren, metalen trappen en hekwerken, constructiewerk, klein metaal, laswerkzaamheden etc.

Metalen ramen:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Het Slanke aanzicht van metalen ramen is puur en praktisch, maar ook voor inbraakbeveiliging en/of brandwerendheid worden metalen ramen en deuren toegepast. Zowel in landelijke woningen als strakke architectuur. Op zoek naar buitenschrijnwerk om uw industriële look, landelijke stijl, charmante cottage of strakke woning extra cachet te geven? Met stalen of smeedijzeren ramen scoor je altijd. Metaal heeft de unieke eigenschap dat het zich aanpast aan elke omgeving. De fijnheid en sierlijkheid van metalen ramen zorgt op elk moment voor extra sfeer en uitstraling. Metalen ramen zijn sierlijk en toch robuust. De stevigheid van het materiaal zorgt voor ongeëvenaarde mogelijkheden met een uitzonderlijk fijn profiel. Een effect dat onmogelijk is met aluminium, pvc, of houten ramen. In combinatie met grote of kleine glaspartijen zorgen metalen ramen zowel binnenshuis als buitenshuis voor heel wat licht in de woning. Bovendien is de veiligheid verzekerd.

Tuindeuren Janisol Arte Profielen

Metalen deuren:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Metalen deuren geven klasse aan elke woning. Het fijn en elegant kader maakt de mogelijkheden eindeloos. Zeker bij maatwerk. Een metalen deur is niet enkel een architecturale eyecatcher, het is ook erg functioneel. De strakke lijnen met grote of kleine glaspartijen kunnen zowel als binnendeur, schuifdeur of als voordeur functioneren. De robuustheid van het metaal, de fijne profielen en de ruime keuze aan kleuren zorgen voor een waaier aan mogelijkheden. Elke deur is uniek, elke deur is handgemaakt. Metalen deuren zijn een meerwaarde voor elke woning. De uitstraling van een metalen deur leent zich uitstekend voor zowel renovatie als nieuwbouw.

metaal 4 metaal 3 Binnendeuren Jansen Art 15 profielen 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metalen trappen en     hekwerken:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Wij ontwerpen, produceren en leveren metalen trappen en hekwerken.

stalen Hekwerk te Tilburg

 

Metalen meubelen:

Wij maken stoere metalen meubelen zoals tafels.

metaal 9metaal 10Design tafel staal hout 2